image

Ett populärt sätt att få ett vinnande ljust leende utan att offra tid och pengar som behövs för en tandblekning hos tandläkare är tandblekning hemma. Ävne om det finns gott om tandblekningsprodukter på marknaden, så har naturliga huskurer som arbetar för att ta bort fläckar och bleka tänder återfått popularitet under de senaste åren. Innan du försöker några behandlingar hemma rekommenderas att du först får tänderna professionellt rengjorda och tar dig tid att diskutera effektivitet och biverkningar av huskurer med din tandläkare.

Ett mycket välkänd metod för tandblekning hemma och den överlägset mest populära är bakpulver och väteperoxid. Bikarbonat eller bakpulver, 3% Väteperoxidlösning och vatten kan lätt kombineras och användas på din tandborste för att rengöra tänderna. Denna metod lyfter och tar bort fläckar över en tidsperiod. vanligtvis kommer du att börja se resultat inom några dagar till en vecka. Med väteperoxid och vattenlösning som ett munvatten kan också vara effektivt. Vissa användare rapporterat att väteperoxid som inte är spädas med vatten kan orsaka brännskador så avbryt, om du upplever negativa effekter.

Människor har använt citronsaft och bakpulver i kombination för effektiv tandblekning hemma i flera år. Även om detta fungerar bra, varnar tandläkare och de i branschen mot användning av citrus som citronsaft på tänderna som tenderar att skada tandemaljen över tiden. Om du väljer denna metod för tandblekning, använda vanlig tandkräm dagligen och citronjuice och bakpulver kombinationen endast ibland.

Ett mindre känt botemedel för tandblekning hemma är att kombinera bakpulver med jordgubbar syrlig karaktär. För denna åtgärd, kan du antingen gnugga jordgubbar direkt på dina tänder och tandkött och lämna för en kort tid och sedan Pensla med bakpulver och vatten eller du kan göra en pasta av jordgubbar och bakpulver. Förespråkare av denna metod rekommenderar att du använder en separat tandborste för att tillämpa jordgubbarna på eftersom det kan vara svårt att ta bort deras frön från vanlig tandborste. Jordgubbar, som citroner är sura så det inte rekommenderas som en daglig praxis.

En inte så välkänd metod för tandblekning hemma är användningen av lövträaska. Rengöringsmedel i lövträaskan är kaliumhydroxid, även känd som lut. Även om detta kan vara effektivt för vitare tänder, lut är hård och kan vara skadligt för emaljen på dina tänder med tiden. Försiktighet och regelbundna tandvård checkups rekommenderas om du väljer detta hem avhjälpa.

Ett annat mindre känt botemedel är att kombinera ättika och bordssalt eller havssalt och använda som ett munvatten för tandblekning hemma. Fortfarande föreslog andra användare en teknik som kallas olja dra vilket innebär att man använder untoasted sesam- eller kokosolja på tänderna att ta bort fläckar. Oavsett de hem rättsmedel du väljer, vara säker på att diskutera ditt val med din tandläkare innan du sätter igång och fortsätta ordinarie tandläkare besök ha tänderna professionellt rengjorda och att övervaka och avvärja potentiella biverkningar.

Oct 12 -
Naturliga sätt att få tänderna vitare

Meta: